Какъв развод?! Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит по-щастливи от всякога (Снимки)

Гласувайте за статията

Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен по-щастливи от всякога

Край на слуховете за развод. Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит развенчаха мълвата, че се разделят. Двойката сподели кадри със сина си Каран, когото обожават. А на тях по нищо не изглежда двамата да са решили да слагат край на отношенията си.

Двойката в последните дни запали мрежата покрай новината, че Фахрие и Бурак са пред раздяла. Поводът била тежка депресия на актрисата, както и фактът, че не полагала грижи за сина им. От клиповете се вижда, че отношенията им са стабилни и никаква депресия не заплашва никой от тях. С което и мълвата, че са пред раздяла, фактически изглежда абсолютно нереална.

Бурак и Фахрие обаче не са единствените, които турските медии разделят. Неотдавна плъзна слух, че Халит Ергенч и Бергюзар Корел също са пред раздяла. Този път съпрузите, които от 10 години са заедно, бяха разделени заради детето си. Берг искала второ бебе, а Халит — не. Актрисата в крайна сметка постигнала своето, но тъй като вниманието й било насочено само към наследника им, актьорът потърсил утеха другаде. И в момента двамата са разделени, докато решат, дали ще се разведат окончателно.

Подобна съдба сполетя и Аслъ Енвер от „Завинаги“. Нейната история обаче нямаше щастлив край. Екранната Сюрея наистина се раздели с годеника си. Официалната причина е, че двамата искали различни неща от живота и той я оставил пред олтара, защото не искала да зареже киното.

Заради киното и детето се разделиха и Мерием Узерли и Джан Атеш преди години. Годеникът на актрисата не искаше дете от нея и настояваше тя да абортира. Изтощена от постоянните спорове и тежките снимки на „Великолепният век“, Мерием напусна сериала и избяга в Германия. Едва по-късно се разбра, че е имала и скандал с годеника си, заради който избягала. Днес тя е щастлива с Яъз от „Госпожа Фазилет и нейните дъщери“ и очаква второ бебе.

Какъв развод? Фахрие Евджен сияе със семейството си сн. Инстаграм

Какъв развод? Фахрие Евджен сияе със семейството си сн. Инстаграм

А що се отнася до Фахрие и Бурак — снимките говорят сами за себе си. Вярвате ли, че тази щастлива двойка някога е мислела за раздяла наистина?

 

View this post on Instagram

 

Mutluluk.. 🙏🏻🎈😌

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on

 

View this post on Instagram

 

🤍💫

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар