Мария Цънцарова не иска да работи в „Тази сутрин“

Гласувайте за статията
Младата майка предпочита рубрика веднъж седмично при Светльо Иванов

Журналистката Мария Цънцарова не желае да се връща на работа в предаването „Тази сутрин“ нито като единствен негов водещ, нито в тандем с Антон Хекимян, каквито идеи бяха обсъждани в началото на месеца – пише в. „Уикенд“. Пред адреналина на ранното ставане всеки божи ден тя предпочитала седмична рубрика при Светльо Иванов в „120 минути“ – отбелязва изданието.

Докато зрителите се питаха къде е Цънцарова и дори направиха официална петиция с искане да я върнат в сутрешния блок на Би Ти Ви, водещата се е припичала в Гърция – пише вестникът. Изглежда, работата никак не й е липсвала, защото фотоси, пуснати от нейни колежки в социалните мрежи, показват колко добре си е изкарала на средния ръкав на Халкидики – Ситония. Там любимата журналистка на българите е събирала тен в компанията на свои дружки. Това са колежките й Марина Стоименова и Надя Ганчева, които се сприятеляват с Цънцарова още преди да изгрее в Би Ти Ви – когато е била стажантка в Нова тв.

По информация от кухнята Мария Цънцарова има сериозни резерви към идеята да се завърне в сутрешния блок на Би Ти Ви. Подобни предавания не са за майки с две малки деца като нея. Самата тя е разказвала, че за да бъде в ефир всеки ден, е ставала от сън в 4 часа сутринта, което е опасно за здравето, ако над главата ти по цяла нощ плачат момченце на годинка и неговото братче на три годинки.

Цънцарова не иска да е в ефир всеки ден

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар