Глория се забърка в голям скандал заради Мегз

[caption id="attachment_643474" align="aligncenter" width="300"]Глория си навлече гнева на феновете си Глория си навлече гнева на феновете си[/caption] Глория си навлече гнева на потребители в мрежата заради Мегз. Повод за скандала стана коментар на изпълнителката за поредния епизод на предаването "Маската".
В  него дизайнерката показва грозната истина за извращенията, които тийндейджърите правят под въздействието на наркотични вещества.
Дизайнерката прави съпоставка между истинския разказа на бивша наркоманка и съветите на последователи на Дънов, които среща докато е била на седемте Рилски езера по време на Божествената нова година.
Мегз не изневерява на стила си и залага на провокативна визуализация, имитирайки наркозависима, паднала до тоалетната чиния.
Над 7 хиляди лайка получи въпросният пост. Глория също коментира:
“Здравейте Мегз, не ви познавам, но това, което правите е ужасно. Особено ако го правите само, за да изкарате пари. Занимавайте се с мода, тя ви отива. Не може да оправите света”.Не закъсня и отговорът от страна на Мегз, която заяви, че много добре познава Глория и когато била на 13 години е искала да прилича на нея.
"Ти беше кралицата на поп-фолка, а аз малко момиче от град Раковски. Знаех за теб, че си на-красивата и известна и че си гадже на най-богатия “мафиот” - исках и аз така", пише Мегз. Тя допълва, че след като е станала известна е видяла мръсотията на лъскавия свят и се е отказала от него.
Мегз добави, че вярвам, че може да оправи света, но и на два-трима души да повлияе, това е достатъчно.
Отговорът на Глория също не закъсня.
"Не нападай лично, мила. И не вярвай на всичко, което четеш. Пожелавам ти успех", написа изпълнителката.
Мегз я посъветва да изгледа видеото.
"Убедена съм, че ще ти хареса. Успех", написа дизайнерката. Последваха десетки негативни коментари, насочени към Глория заради влиянието на чалгата и мутренските години върху сегашното ни поколение.
Малко по-късно пайнерката изтри коментара си, видя Хот арена.