Хороскоп за 29 септември, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Денят ви ще е натоварен, но това няма да се отрази на настроението ви. Готови сте за нови хора, предизвикателства и интереси. Някой колега ще забележи това и ще получите предложение от него. Не е нужно да отговаряте веднага – отделете време за себе си и помислете внимателно.

Скорпион
Няма да се наложи да поемете рискове или да взимате спонтанни решения, но това не значи, че денят ви ще е скучен. Ще възникнат ситуации с които ще трябва да се справите много бързо. Отнесете се отговорно към задълженията си. Ще ви се отдаде възможност да опознаете някой колега по-добре.

Стрелец
Някой близък очаква и изисква твърде много от вас. Това ви стресира и натоварва излишно, затова най-добре е да споделите чувствата си и да проведете честен разговор по темата. Не прекалявайте с харченето на пари и не правете необмислени покупки. Скоро ще трябва да направите голям разход.

Козирог
Добре е да намерите баланса между личния и професионалния си живот. Отделяте твърде много време за работа, което ви пречи да обърнете повече внимание на себе си. Днес правете това, което вие искате. Имате нужда да останете сами и да обмислите някои проблеми.

Водолей
Днес ви е необходимо повече самочувствие и увереност в собствените сили, за да се справите с всичко, което сте си наумили. Бъдете търпеливи – ще се наложи да направите някои компромиси. Ще получите добър съвет. Съобщение ще ви изненада приятно.

Риби
Денят е свързан с доста изненади за вас. Пазете се от прибързани решения и рискови ситуации. Днес да си набавите това, от което имате нужда, но бъдете предпазливи в харченето на пари. Обърнете внимание на здравето си – хранителен режим и повече движение, ще ви бъде от полза.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар