Хороскоп за 29 септември, вторник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Овен

Притеснени сте за започването на нов проект. Всъщност ситуацията не е толкова сериозна, колкото си мислите. Имате твърде високи очаквания, с които предполагате, че няма да успеете да се справите. Обърнете внимание на позитивните неща. Те ще ви помогнат да запазите спокойствие.

 

Телец

Добре е днес да поставите себе си на първо място. Съобразете се с вашите желания. С лекота може да промените графика си, така че да ви остане повече свободно време. Използвайте го за любими занимания. Предстои ви спокойна и приятна вечер в компанията на близките ви.

 

Близнаци

Не се страхувайте да поемете рисковете, които ще срещнете – пуснете се по течението и вижте къде ще ви отведе. Ще се сблъскате с нещо, което досега не сте срещали. Обръщайте внимание на детайлите – те ще ви помогнат да се справите по-бързо. Ще получите интересна новина.

 

Рак

Ако се наложи да работите в група, не очаквайте някой от околните да свърши вашата работа. Фокусирайте се над нея, за да се справите по-бързо. Ако е възможно, тръгнете по-рано и се разходете. Обърнете внимание на близките си – имате нужда от повече време с тях.

 

Лъв

Предизвикателен ден за вас. Не малка част от плановете ви за деня няма да се осъществят така, както сте си мислели. Въпреки това, не се отказвайте и се постаряйте да свършите повече работа. Човек от миналото ви ще се свърже с вас и това ще ви изненада приятно.

 

Дева

Чувствате се креативни, но не знаете къде да вложите тази изобретателност. Не се отчайвайте – нещо малко и неочаквано ще ви вдъхнови. Ще ви хрумнат много интересни идеи. Запишете ги някъде, за да не забравите някоя. Насладете се на спокойната вечер.

 

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар