Ивайла Бакалова проговори за ареста и показа за пръв път мъжа до себе си (Фото)

Ивайла Бакалова проговори за ареста и показа за пръв път мъжа до себе си (Фото)
5 (100%) 1 vote

Ивайла Бакалова проговори за ареста

Ивайла Бакалова в прегръдките на Денков

Ивайла Бакалова в прегръдките на Денков

Месец след ареста на Веселин Денков, Ивайла Бакалова си позволи да коментира отношенията си с него.

Миската досега отказваше да коментира личния си живот, но според запознати тя е решила да го направи, тъй като любимият й бил освободен и реабилитиран.

Варненката сподели в мрежата, че последният месец е преминал в силно огорчение, обида и невероятен стрес за нея и близките й. Тя допълни, че е станала свидетел на позорна несправедливост.

„Няма да говоря за журналистически стандарти, за търсенето на истината, за морала и отговорността да информираш хиляди. Винаги съм вярвала ,че журналистиката е призвание … мисия , а не стока …Явно манипулацията е новото нормално“, споделя още моделката в личния си профил.

Ивайла Бакалова е на мнение, че когато фактите не пасват, се заменят с измислици.

„Не заменям човешки отношения за личен комфорт. И това ще мине, и отново ще излезе истината. Само, че ще бъде не на първа, а последна страница“, допълва в поста си миската.

Тя сподели и фотос, на който танцува в прегръдките на Денков и двамата изглеждат много щастливи. Това е първата им обща снимка, която Бакалова показва публично.

Любимият й бе арестуван на границата след прибирането им от почивка в Италия.

Първоначално бе съобщено, че Ивайла Бакалова също е била задържана с него. Но по-късно стана ясно, че това не е истина, пише Шоу.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар