Петко Димитров срази Мария Игнатова с разкритието си

Петко Димитров срази Мария Игнатова с разкритието си
5 (100%) 1 vote

Бившият на Мария Игнатова я срази с разкритието, което направи в ефир

Петко Димитров срази Мария Игнатова

Петко Димитров срази Мария Игнатова

Бившия на Мария Игнатова – Петко Димитров направи неочаквано разкритие за нея. В Шоуто на Николаос Цитиридис той сподели какво е за него миналото.

Бизнесменът дели житейския си път на две – преди и след срещата с настоящата си съпруга Яна. За времето, преди да я срещне, той сподели, че има много бели петна. Очевидно в тях попада и бившата му половинка Мария Игнатова. Петко Димитров дори не спомена името й.

Публична тайна е, че Игнатова е майка на сина му Виктор. Към днешна дата настоящата любима на бизнесмена Яна се грижи  за сина на Мария Игнатова като родна майка. Тя не го дели от останалите си деца.

Танцьорката имаше изживя дълъг романс с певеца Орлин Павлов. Но тя сложи край на връзката си с него именно заради Петко Димитров.

Петко и Яна са семейство от 2013 година. Те са категорични, че не им омръзва непрекъснато да са заедно. Въпреки многото си служебни ангажименти и грижите покрай децата двамата отделят време и за себе си, пише show.blitz.bg.

Към днешна дата Мария Игнатова също е обвързана. След като Рачков я заряза тя намери утеха в прегръдките на Ивайло Нойзи. Това разкри самата тя в първото издание на „Папараци“ за този сезон.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар