Кирил Добрев: Уволниха много хора, които ме подкрепиха на изборите в БСП!

Гласувайте за статията

Кирил Добрев разкри скандални неща около вътрешните избори в БСП!

Корнелия Нинова запази поста си на председател на НС на БСП, но явно не всичко е било по правилата. Основният й конкурент Кирил Добрев разкри брутални подробности около изборите в партията-майка.

Кирил Добрев със скандални разкрития

Ето какво разкри Добрев във Фейсбук:

„Уважаеми другарки и другари,
С края на 50-ия конгрес приключи и вътрешната кампания в БСП. Зная, че с явяването си на прекия вот поставих на изпитание много мои другари и приятели от цялата страна, които застанаха с лицата си зад мен. Само защото решиха да ме подкрепят, те станаха обект на натиск, заплахи, уволнения, сочене с пръст, изваждане от ръководства и всички управленски органи, та дори и на конгреса, който трябваше да бъде „обединителен“ и да се говори за „единство“. Въпреки това, продължаваме да сме заедно и екип.

Ще си позволя да цитирам думи, изречени преди 20 години от човек, когото обичам: “Не вярвам на измислени приятели, икономически магьосници и предварителни победители. Не вярвам, че някой може да замени демокрацията с метла, справедливостта със заповед, а свободата с насилие, и да успее. Демокрацията свършва там, където няма протегната ръка и свободен избор. Вярвам, че страданието ражда гордост, изпитанието – воля, а нападките на свои и чужди – вяра.”

Аз не предавам кауза, идея и приятели!
Продължаваме заедно!“

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар