Пламена ли се крие зад маската на Булката в „Маскираният певец 2“?

Гласувайте за статията
Певицата Пламена не се страхува от кантара, защото е преборила анорексията

Сложен за разпознаване се оказа образът на Булката в предаването „Маскиранията певец 2“ – пише в. „Уикенд“. За разлика от панелистите, феновете проведоха сериозно разследване, което май ще ги изведе до успешен край. Според всички посочени до момента улики най-вероятно изглежда Булката да е немного популярна, но изключително талантливата певица Пламена – отбелязва изданието.

Бившата изпълнителка на „Пайнер“ не само че отговаря на огромна част от уликите във визитката на участничката, но и преди време е пяла в музикален формат същата песен, с която се яви в „Маскираният певец. Става дума за „Мюзик Айдъл“ през пролетта на 2008 г. Пламена се явява в трио с колежките си Нора Караиванова и Деница Георгиева. Записите все още могат да се намерят в интернет и от тях се вижда, че изпълнителката се е държала на сцената по същия начин, както Булката в „Маскираният певец“. Гласът също е трудно да бъде объркан – двете изпълнения съвпедат почти 100 процента. Любопитно съвпадение е, че и тогава, както и сега, в журито е бил Азис.

Пламена отговаря на всички улики за Булката

Пламена отговаря на описанието на Булката, която не се страхува от кантара, защото е победила войната с него. Според запознати блондинката е преборила анорексията. Няма нищо против да живее далече от големия град – Пламена е родена и израсла в Горна Оряховица.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар