Нещо страшно се случи с Ани Халваджиян (ФОТО)

0

Случилото се я принудило да се хвърли в студената вода

Нещо страшно застигна талантлива пиарка на „Като две капки вода“ – Ани Халваджиян.

Тя преживя истински кошмар, след което реши да захвърли дрехите и да се покаже гола.

Ани Халваджиян
Случилото се я принудило да се хвърли в студената вода

Братовчедката на Маги и Джуди Халваджиян прекарва последните септемврийски дни край брега на Черно море. И докато вниманието й било заето от йога упражненията на плажа, я сполетяло нещо ужасно. То със сигурност ще остави траен отпечатък.

Случилото се принудило Ани Халваджиян да влезе гола в студената вода.
Оказа се, че на плажа Ани е била ухапана от скрипя. След ухапването толкова много започнало да я пари и щипе, че без да се замисли скочила в студената вече морска вода.

„Черно море. Краят на септември! Точицата /по-точно чертичката/ съм аз. Водата и въздухът са съвършено идеални. Без горнище съм, защото сме само двамата – аз и Морето“, пише Ани Халваджиян и сподели снимка за доказателство.

„Но това не е впечатляващо. По-впечатляващото е, че нямаше да се осмеля да вляза, ако не ми се беше случило нещо доста гадно – ухапа ме скрипя, докато правех йога. Така пари и гори, че да скоча в морето ми се видя супер идея, без значение колко студено е, даже по-добре, че е студено.

И изведнъж .. водата се оказа просто идеална. Сега излиза, че трябва да благодаря на скрипята за това добро, което ми направи. В живота често се случва така, нали“, задава риторичен въпрос към приятелите си в социалната мрежа Ани Халваджиян, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.