Николаос Цитиридис се гласи на продуцент (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Николаос Цитиридис мечтае да стане продуцент

Николаос Цитиридис е само на 26 години, а вече има издадена книга, песен с Мила Робърт, сред известните стендъп комедианти е, което е свързано с чести изяви пред публика, и е водещ на вечерното предаване по Би Ти Ви.

Амбициите му не спират дотук. Николаос, който е работил и като журналист 7 години, мечтае да стане продуцент. Всъщност не кариеризмът е двигателят, защото Цитиридис винаги е следвал професионални пътища, които съвпадат с личните му интереси. Телевизията винаги го е влечала. Макар че преди да започне да води предаването „Шоуто на Николаос Цитиридис“ , той мислел, че едва ли ще се заеме с такава работа.

Продуциране

Когато дошло предложението, променил мнението си. Само че не е загърбил и другите си желания. Николаос продължава със стендъп комедията, но иска и да продуцира своя предаване. „Продуцира ми се и искам да видя дали мое виждане за предаване може да издържи във времето. Само че в момента нямам почти никакъв опит и наблюдавам всичко наоколо. Не знам накъде ще ме завлече…“, сподели водещият наскоро.

Още от дете той е насочен към това да твори. Така че не случайно като малък казвал на майка си, че иска да стане „измишльовател“. После се насочил към строителството, което по същността си пак е създаване, пише „Уикенд“.

Днес Николаос продължава в тази насока, въпреки че вече е покорил доста професионални върхове. Гъркът върви уверено напред, въпреки продължаващите сравнения с предшественика му Слави Трифонов. Както е известно, двамата си размениха не особено позитивни коментари покрай свои медийни изяви. Наскоро младият водещ пак подчерта, че нито той, нито предаването му имат нещо общо със „старата продукция и няма такова нещо като заместване“.

Винаги му е било много тъпо, защото думите имат тежест, подчерта младият водещ. „Да съм заместник на Слави означава, че все едно съм по майчинство“, сподели още той. И едва ли не чакаме да мине време, докато се върне. Николаос дори направи препратка към „белите държави“, в които има приемственост. „Там се познават, дори самият водещ е избрал наследника си и всичко е минало през него“, казва Николаос Цитиридис.

Той сподели още, че най-ценното, което учи в момента, е не какво ще научи зрителят, а как ще го разбере. Хуморът на предаването трябва да бъде разказан по такъв начин, че да бъде разбран. Николаос все пак има солиден опит като стендъп комедиант. Напрежението е голямо, когато застанеш на сцената с една лампа и микрофон. Всяко излизане на стендъп комедиант на сцената е с цел да не се провали.

Провал

„Провалял съм се и там, и в предаването. Казвал съм неща, които са били не на място. Този провал не иска  никога повече да го преживявам. Не искам да срещам мълчание срещу себе си“, казва Николаос. В началото на карантината, когато нямало публика, даже и бенд в студиото на вечерното му шоу, било изключително трудно.

Ваканция

Цитиридис е деен млад човек, но и много зает. А това означава, че рядко може да си позволи дълга ваканция. Всъщност, водещият отдавна не е ходил в Гърция, където е роден и живее до 5-годишна възраст. Баща му е грък, а майка му е българка от Благоевград. С нея Николаос се връща обратно в България.

Казва, че се надява да си „вземе от Гърция това, което тя е искала да му даде“. Само че от 5-6 години не е ходил там. Принципно не обича да пътува дълго време, защото котката му липсва. Освен това не си пада по пътешествията.

Николаос Цитиридис се гласи за продуцент сн. YouTube

Николаос Цитиридис се гласи за продуцент сн. YouTube

В Лозенец, където прекарал няколко дни това лято, разбрал, че е известен. „Там говореха, гледаха, шушукаха, не пропускаха реакция, а това е крайно некомфортно. Особено на плажа. А аз въобще нямам лятното тяло, което искам да имам“, признава Николаос. Той вече работи по постигането на желаната визия и се стреми да спортува поне 3 пъти седмично, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар