Николаос Цитиридис мечтае да стане продуцент

Николаос Цитиридис е само на 26 години, а вече има издадена книга, песен с Мила Робърт, сред известните стендъп комедианти е, което е свързано с чести изяви пред публика, и е водещ на вечерното предаване по Би Ти Ви. Амбициите му не спират дотук. Николаос, който е работил и като журналист 7 години, мечтае да стане продуцент. Всъщност не кариеризмът е двигателят, защото Цитиридис винаги е следвал професионални пътища, които съвпадат с личните му интереси. Телевизията винаги го е влечала. Макар че преди да започне да води предаването "Шоуто на Николаос Цитиридис" , той мислел, че едва ли ще се заеме с такава работа.

Продуциране

Когато дошло предложението, променил мнението си. Само че не е загърбил и другите си желания. Николаос продължава със стендъп комедията, но иска и да продуцира своя предаване. "Продуцира ми се и искам да видя дали мое виждане за предаване може да издържи във времето. Само че в момента нямам почти никакъв опит и наблюдавам всичко наоколо. Не знам накъде ще ме завлече...", сподели водещият наскоро. Още от дете той е насочен към това да твори. Така че не случайно като малък казвал на майка си, че иска да стане "измишльовател". После се насочил към строителството, което по същността си пак е създаване, пише "Уикенд". Днес Николаос продължава в тази насока, въпреки че вече е покорил доста професионални върхове. Гъркът върви уверено напред, въпреки продължаващите сравнения с предшественика му Слави Трифонов. Както е известно, двамата си размениха не особено позитивни коментари покрай свои медийни изяви. Наскоро младият водещ пак подчерта, че нито той, нито предаването му имат нещо общо със "старата продукция и няма такова нещо като заместване". Винаги му е било много тъпо, защото думите имат тежест, подчерта младият водещ. "Да съм заместник на Слави означава, че все едно съм по майчинство", сподели още той. И едва ли не чакаме да мине време, докато се върне. Николаос дори направи препратка към "белите държави", в които има приемственост. "Там се познават, дори самият водещ е избрал наследника си и всичко е минало през него", казва Николаос Цитиридис. Той сподели още, че най-ценното, което учи в момента, е не какво ще научи зрителят, а как ще го разбере. Хуморът на предаването трябва да бъде разказан по такъв начин, че да бъде разбран. Николаос все пак има солиден опит като стендъп комедиант. Напрежението е голямо, когато застанеш на сцената с една лампа и микрофон. Всяко излизане на стендъп комедиант на сцената е с цел да не се провали.

Провал

"Провалял съм се и там, и в предаването. Казвал съм неща, които са били не на място. Този провал не иска  никога повече да го преживявам. Не искам да срещам мълчание срещу себе си", казва Николаос. В началото на карантината, когато нямало публика, даже и бенд в студиото на вечерното му шоу, било изключително трудно.

Ваканция

Цитиридис е деен млад човек, но и много зает. А това означава, че рядко може да си позволи дълга ваканция. Всъщност, водещият отдавна не е ходил в Гърция, където е роден и живее до 5-годишна възраст. Баща му е грък, а майка му е българка от Благоевград. С нея Николаос се връща обратно в България. Казва, че се надява да си "вземе от Гърция това, което тя е искала да му даде". Само че от 5-6 години не е ходил там. Принципно не обича да пътува дълго време, защото котката му липсва. Освен това не си пада по пътешествията. [caption id="attachment_643363" align="aligncenter" width="300"]Николаос Цитиридис се гласи за продуцент сн. YouTube Николаос Цитиридис се гласи за продуцент сн. YouTube[/caption] В Лозенец, където прекарал няколко дни това лято, разбрал, че е известен. "Там говореха, гледаха, шушукаха, не пропускаха реакция, а това е крайно некомфортно. Особено на плажа. А аз въобще нямам лятното тяло, което искам да имам", признава Николаос. Той вече работи по постигането на желаната визия и се стреми да спортува поне 3 пъти седмично, предават от hotarena.net.