Ернестина Шинова направи смразяващо признание

Гласувайте за статията

Вече е изгубила двама близки хора

Актрисата Ернестина Шинова е от хората, които не носят маска в живота си, освен, ако тя не е свързана с предпазване от коронавирус.

Тя е винаги пълната версия на самата себе си, независимо какво й коства това.
Несъмнено, карантината провокирана от коронавирус пандемията се отрази на артистичната гилдия. По този повод Ернестина Шинова посочва, че театралните представления към днешна дата си вървят и репетират активно.

Ернестина Шинова

Вече е изгубила двама близки хора

Тя обаче не крие, че е неприятно да играеш пред полупразен салон, защото не се усеща публиката. Въпреки всичко обаче, актьорите са благодарни и на това, предвид ситуацията.
Ернестина Шинова признава, че не успява да овладее вътрешния си страх заради коронавируса.

Тя признава, че вече е изгубила двама от близките си приятели заради COVID-19. Актрисата бърза да уточни, че и двамата били в разцвета на силите си, хора, които биха могли да дадат още на себе си и на обществото.

От петимата й познати, които са били покосени от коронавируса, двамата са починали.
Категорична е, че никой не трябва да пренебрегва опасността да попадне в лапите на коронавируса. Според нея експертите трябва да се съберат, защото в момента едни вярват на едни специалисти, други – на други и по този начин се получават разногласия.

В заключение тя пожелава това да не се случва на никой и припомни, че трябва да има целокупна отговорност на обществото, а не единична, пише show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар