Ново 20! Меган и Хари стават риалити звезди (Вижте колко им платиха за проекта)

Гласувайте за статията

Меган и Хари стават риалити звезди в нов проект на Нетфликс

Поверителност ли? Обикновен живот? Меган и Хари с месеци твърдяха, че това е причината да напуснат кралското семейство. Както се оказа, това съвсем не е истина, тъй като съпрузите се навиха да участват в ново риалити, след като „Нетфликс“ им платиха 112 милиона долара.

Официално, съпрузите са се съгласили камерите да ги следват в рамките на 1 до 3 месеца и да запечатат работата им с благотворителните организации. Но както Меган отлично знае, това е Холивуд, а ако продуцентите искат по парче кожа от тях, ще я получат. Затова и никой няма съмнение, че ще има интересни кадри от дома им, както и от личния им живот. А под благовидния предлог, че снимат риалити за работата им, екипите ще имат възможност да дадат на хората точно това, което искат — част от Меган и Хари, и много от личния им свят.

Що се отнася до кралското семейство, от там не коментират случващото се. Те заявиха, че след като херцозите вече не са публични представители на короната, техните действия са си лично тяхна работа и нямат отношение към монархията.

В същото време атаките срещу Меган и Хари не спират. Решението им да участват в собствено риалити, само раздуха още повече слуховете. „Това е неприемливо. Те през цялото време настояваха, че са двойка, която иска да остане заедно и да не афишира личния си живот пред медиите. Напуснаха Англия именно с този мотив. Заселиха се в САЩ, уж за да се спасят от обществото. А то какво стана“, коментират още потребители в мрежата, цитирани от „Дейли мейл“.

Меган и Хари стават риалити звезди сн. NBC

Меган и Хари стават риалити звезди сн. NBC

Кралската двойка, освен това се намеси и в изборите, лобирайки срещу Доналд Тръмп, макар и завоалирано. А това стана причина за нова вълна от негодувание, при това от двете страни на океана. Явно двойката се надява с риалити шоуто да изчисти имиджа си и да си върне симпатиите на обществото.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар