Ивайла Бакалова върти бизнес за милиони (Скандални разкрития)

Гласувайте за статията

Ивайла Бакалова върти бизнес за милиони

Ивайла Бакалова върти бизнес за милиони

Ивайла Бакалова върти бизнес за милиони

Ивайла Бакалова се е превърнала в крупна бизнесдама. Бившата моделка върти 11 фирми, които реализират приходи в размер на десетки милиони.

Още през 2007 година варненката е основала първата си фирма с капитал от 5000 лева. Нейна съдружничка е Ина Димитрова. Фирмата се занимава с недвижими имоти.

Само една година след това Бакалова основава нова фирма, която също се занимава с недвижими имоти. Малко след това тя решава да замине за Дубай, тъй като бизнесът й зацикля заради световната криза.

В емирствата тя се изявяваше като консултант на клиенти, желаещи да инвестират в недвижима собственост, пише БЛИЦ, позовавайки се на  „Уикенд“.

По това време започна и връзката на Ивайла Бакалова с ресторантьора Веселин Денков – Веско Брадата. Няколко години тя обитаваше неговото жилище в Дубай.

Тогава бившата миска също твърдеше, че се издържа от брокерство. Но според запознати тя не е работила в Дубай.

Финансирането за първите си фирми красавица получила от Румен Вълка, а за следващите – от Брадата. Последният е финансирал останалите 9 фирми на Бакалова, които тя върти само формално.

Заради варненката той дори заряза съпругата си Виктория.

Преди по-малко от месец Бакалова и Брадата бяха арестувани на ГКПП „Калотина“.

Любимият на миската е сочен за тартор на лихварската банда на Ивайло Георгиев – Пифа от столичния кв. „Люлин“.

Интересното е, че голяма част от съдружниците на Ивайла Бакалова във фирмите й са чужденци от Литва, Малта, Сейнт Винсент и Гренадини.

Източници на „Уикенд” разкриват, че Бакалова е само формален собственик на фирмите, чрез които Денков препира част от незаконно получените приходи от лихварска дейност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар