Волен Сидеров става баща за втори път на 64 години?

Волен Сидеров става баща за втори път на 64 години?
4 (80%) 1 vote
Съпругата на Волен Сидеров – Деница, показва наедряло коремче

Макар и облечена в широки дрехи, от кадрите на предаването на Деница Сидерова „Дух и материя“ по тв Алфа, личи, че във външността на бившата депутатка има промяна, която я прави още по-красива и уверена – пише в. „Уикенд“.

Деница вече е заснела няколко епизода, серия от тв интервюта с известни личности, имащи отношение към феномените в страната, и е щастлива от факта, че след раждането на Волен-младши и дълго майчинство най-сетне се завръща в ефир. Широките одежди станаха повод за коментари, като мнозина допуснаха, че може би Деница чака второ бебе, но от суеверие не иска да коментира темата. Съпругата на Волен Сидеров винаги е споделяла, че иска няколко деца, които да изпълват с глъч и радост дома й. Лидерът на „Атака“ също е споделял идеята, че е добре малкият да има братче или сестриче.

Наследникът на Волен Сидеров се появи през септември, 2015 г., когато националистът все още нямаше брак с голямата си любов Деница. 5-годишният вече Волен-младши познава буквите, може да чете и да рецитира стихотворения. Момчето било изключително любознателно, отворено към хората и вежливо. 64-годишният му татко е горд с него и няма нищо против да умножи поколението си, въпреки „патриархалната“ си възраст.

Волен е горд баща на умно дете

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар