Алла Пугачова крие спонтанен аборт от Филип Киркоров (Всичко за драмата)

Гласувайте за статията

Примадоната загубила дете по време на брака си с Филип Киркоров, само най-близките им знаят истината

Романа на Алла Пугачова и Филип Киркоров беше наблюдавано от почти всички жители на постсъветските страни, тъй като беше трудно да се повярва, че е възможна връзка между 45-годишна жена и 27-годишен младеж  в онези дни. Въпреки това двойката живя в брак цели 11 години.

Въпреки взаимното желание на съпрузите да имат дете, възрастта на Алла Борисовна значително усложни задачата, поради което прмадоната трябваше да потърси помощ от швейцарски лекари. Стана чудо – на 49 години Пугачова забременя.

Алла Пугачова и Филип Киркоров по времето когато бяха семейство
Снимка: clutch.ua

Вдъхновени от щастливото очакване на бъдещото бебе, Алла и Филип правят песен в негова чест, която наричат „Малката тайна на голямата любов …“

Уви, бебето така и не се появява на бял свят. В средата на термина певицата спонтанно абортира, за което Киркоров каза в интервю: „Не искам да говоря за това. Не се получи. Такава бе Божията воля.. Тя много го искаше. Дори повече, отколкото аз”.

В едно от интервютата певицата се издава че нероденото й дете е било момче: „Киркоров …“, – казва Пугачова, предават от showbiz.clutch.ua.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар