Бащинството променя принц Уилям (Вижте какво разкри?)

Гласувайте за статията

Принц Уилям осъзнава много истини за живота чак след като става баща

Принц Уилям винаги е бил зрелият и отговорен по-голям брат, съпруг и баща. В ролята си на бъдещ крал на Великобритания, той и за миг не е оставял място за колебание дали е достоен за поста, който ще заеме в бъдеще.

Херцогът на Кеймбридж и съпругата му Кейт Мидълтън се справят успешно както с отглеждането на трите си деца, така и със своите непрекъснато увеличаващи се кралски ангажименти. Принц Уилям има няколко теми, които са му на сърце. Едната е грижата за психичното здраве, а другата – за околната среда.

Истини за живота

Въпреки че винаги е бил здраво стъпил на земята, херцогът на Кеймбридж осъзнава много истини за живота чак след като става баща. В нов документален филм, посветен на опазването на природата, принц Уилям споделя, че бащинството му е дало „ново чувство за цел“. Филмът ще се излъчи следващия месец.

За следващото поколение

В „Принц Уилям: Планета за всички ни“ ще се разказва за това колко е важно за него възстановяването на природните ресурси и запазването им за следващите поколения. „Сега в живота си имам Джордж, Шарлот и Луи – перспективите ми се променят. Искам да предам на следващото поколение дивата природа в много по-добро състояние, отколкото е днес“, разказва херцогът на Кеймбридж.

Самият той винаги е бил фен на пътуванията и времето, прекарано сред природата. Затова и държи много децата му да имат нормално детство, което включва много игри и занимания на открито, близо до земята, растенията и животните, пише „Дейли Мейл“.

Принц Уилям осъзнава много истини за живота чак след като става баща сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Принц Уилям осъзнава много истини за живота чак след като става баща сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Новата инициатива на принц Уилям определено много ни харесва и се надяваме със своето влияние да допринесе за положителни промени и да спечели подкрепата на световни лидери. И сме сигурни, че ако Хари и Меган не бяха напуснали кралския двор, щяха да застанат плътно зад него, предават от lifestyle.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар