Кой се крие в костюма на Светлината в „Маскираният певец“? (Вижте тук)

Кой се крие в костюма на Светлината в „Маскираният певец“? (Вижте тук)
4 (80%) 1 vote

Гаф издаде Светлината в „Маскираният певец“

Чутовен гаф разкри кой стои зад един от най-мистериозните образи във втория сезон на „Маскираният певец“ – Светлината. Екипът забрави да включи програмата за модулиране на гласовете по време на прякото предаване в съботната вечер, когато участникът започна да отговаря на въпрос от „детективския“ панел. Чу се глас, за който с почти 100-процентова сигурност може да се каже, че е на Стефан Илчев.

Първо стъпване на сцената

Още с първото си стъпване на сцената на шоуто Светлината успя да убеди и публиката, и панелистите, че е жена. Заради фините крака и тембъра, който много малко мъже притежават, всички решиха, че това е певица. Но се оказва, че май е певец, който е изключително добър с имитациите на дамски образи. Това без съмнение е Стефан Илчев, известен като най-добрият имитатор на Лили Иванова.

Най-харесвана маска

Миналата година той спечели шоуто „Като две капки вода“, а сега като нищо ще стигне и до финала в „Маскираният певец“, защото е една от най-харесваните маски в момента. Феновете на изпълнителя все още си спомнят стройните му крака от „Капките“, с които Мария Илиева признава, че я е карал да завижда.

Ръстът на певеца също отговаря на Светлината. А много от уликите, които шоуто на Нова телевизия дава за участника, се вписват идеално в характеристиките на Илчев.

Улики

От двете излъчени до момента визитки става ясно, че бащата на Светлината е изминал „много мили“ – бащата на Стефан е бил моряк. Участникът е мечтал да бъде в устите на хората – като малък певецът е искал да стане зъболекар като майка си. Споменава се летене в космоса, а Илчев е роден на 12-ти април – деня на космонавтиката.

И понеже в уликите често се споменава за мечти – една от първите песни в кариерата на певеца се казва „Dreamin“ – в превод от английски – „Мечтаейки“. След  всички тези съвпадения и след като екипът на шоуто пропусна модулацията на гласа на Светлината и той прозвуча в ефир такъв, какъвто е в действителност, едва ли вече може да съществува съмнение, че зад маската е най-добрият имитатор на Лили Иванова в нашата страна. Дори начинът, по който говори той, напомня стила на примата, пише „Уикенд“.

Чутовен гаф издаде кой е Светлината в "Маскираният певец" сн. hotarena.net

Чутовен гаф издаде кой е Светлината в „Маскираният певец“ сн. hotarena.net

Странно е, че след като чуха истинския глас на участника, „детективите“ Азис, Владо Пенев, Алекс Раева и Виктор Калев дадоха абсурдните предположения, че това може да е Ваня Щерева, Виктория Георгиева, Ирина Флорин или доктор Щонова. Вероятно странните им идеи се дължат на напрежението и опита да маскират гафа, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар