Маги Халваджиян за Мария Игнатова: Дадохме я само под наем! (+ Какви са отношенията му със Слави Трифонов?)

Маги Халваджиян за Мария Игнатова: Дадохме я само под наем! (+ Какви са отношенията му със Слави Трифонов?)
3.5 (70%) 2 votes

Маги Халваджиян разкри кой е виновен за влошените отношения между него и Слави Трифонов

Маги Халваджиян разкри защо Мария Игнатова се е преместила в Би Ти Ви и е станала водеща на „Папараци – ново 20“. „Тя си е все така в нашата импресарска агенция. Дадохме я само под наем на Иван и Андрей. Мария Игнатова е в друг отбор временно“, споделя Халваджиян за преместването на Мария в конкурентната телевизия.

Маги споделя и какви са отношенията му със Слави Трифонов и възнамеряват ли да работят заедно. „Имали сме разговори, но на този етап не мисля, че ще се случат нещата. Но пък понякога обстоятелствата се променят най-неочаквано“, разкрива Халваджиян, пише „Уикенд“.

Маги обаче е категоричен, че не той е виновен за лошите отношения между него и Слави през последните години. „Никога не съм бил човекът, който удря пръв шамар. Това просто не ми е в натурата, не тръгвам на война. Ако някой иска конфликт с мен, се защитавам, и то добре. Мисля, че по-нормалният, по-добрият начин да се решават проблемите е с говорене.

Бяхме близки със Слави и сме работили заедно. Негова беше инициативата да приключим взаимоотношенията си. При това положение смятам, че беше редно именно той да реши дали да си ги оправим. Минаха 12 години, един ден той звънна и каза: „Пич, с теб вече сме на такава възраст, в която трябва да спрем да правим глупости!“. Отвърнах му: „Аз не съм ги правил, то от теб тръгна. Окей съм, нямам никакъв проблем“, разкрива Халваджиян за конфликта си със Слави Трифонов.

Маги Халваджиян разкри в какви отношения е с Мария Игнатова и със Слави Трифонов сн. Фейсбук

Маги Халваджиян разкри в какви отношения е с Мария Игнатова и със Слави Трифонов сн. Фейсбук

Маги споделя, че със Слави вече не водят дела един срещу друг. „Няма повече дела – приключихме всичко, не се съдим. Отдавна съм казал, че Слави един от най-страхотните професионалисти в тази държава по отношение на телевизията и правенето на шоу. Не е случайно това, че той толкова години е на екран, че е успешен, че се съобразяват с него. Случаен успех няма“, казва Халваджиян.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар