И майката на Рая Пеева влезе в „Преди обед“ (Подробности)

И майката на Рая Пеева влезе в „Преди обед“ (Подробности)
4 (80%) 1 vote

Майката на Рая Пеева коментира „Фермата“

По-малко от месец след като Рая Пеева официално бе представена като трети водещ на „Преди обед“, в шоуто на Би Ти Ви се намърда и нейната майка. Актрисата Красимира Демирова вече е коментатор на събитията в ключовото за този сезон риалити на телевизията – „Фермата“.

Майката на Рая направи своя дебют като коментатор миналия четвъртък. Тя влезе в студиото на „Преди обед“ като експерт по аграрното риалити заедно с участничката от миналия сезон Паулина Ванегас. Появата на Красимира Демирова в ефира на Би Ти Ви не направи кой знае какво впечатление на зрителите, тъй като малко от тях знаят, че актрисата е майка на новата водеща Рая Пеева.

Роднинска връзка

Огромна част от тях дори не заподозряха, че между двете има роднинска връзка, въпреки че те си приличат изключително много и на външен вид, и като стил на поведение. За тези, които забелязаха, че това е майката на Рая, обаче остана съмнението за шуробаджанащина в предаването, тъй като продуцентът Георги Тошев, е стар приятел на семейство Пееви.

Изяви

Актрисата Красимира Демирова много отдавна няма почти никакви работни ангажименти и най-вероятно разчита за пари основно на своя мъж – рокаджията от група „Спринт“ Пейо Пеев. Проверка на културния афиш показва, че в последните 7-8 години Демирова е участвала в създаването на спектакъл в дом за възрастни хора в един от софийските квартали. Била е водеща на концерт, организиран от Софийската община. Била е и седмичен коментатор в „Преди обед“. От време на време тя се е уреждала и с други дребни участия, но не може да се похвали с кой знае колко запомнящи се изяви.

Свободно време

Затова пък очевидно има достатъчно свободно време, за да гледа телевизия и да коментира по телевизията това, което е видяла. Именно това се оказва добре дошло за Георги Тошев, който май се е нагърбил да спасява от фалит семейство Пееви.

Възнаграждения

Той първо даде работа на дъщерята, а сега намери място и за нейната майка. Официално коментаторите в предаването не получават възнаграждения. Нищо чудно обаче за майката на новата водеща да са се намерили средства. Трябва да се отбележи, че в това няма нищо нередно, тъй като за подобни участия се изискват време и усилия, пише „Уикенд“.

Красимира трябва да гледа задълбочено всички предавания на „Фермата“, за да е в час с това, което става на екрана. Тя трябва да запомни ситуациите в шоуто, да ги анализира, а след това – да влезе в студиото, за да ги коментира. Логично е подобни усилия да се заплащат, пък макар и символично. Друг е въпросът дали точно майката на Рая Пеева е най-подходящият човек, който да прави такива анализи.

И майката на Рая Пеева влезе в "Преди обед" сн. Инстаграм

И майката на Рая Пеева влезе в „Преди обед“ сн. Инстаграм

Между другото, малко преди дъщерята да започне работа в „Преди обед“, се е появявала в компанията на майка си и в друго предаване, продуцирано от Георги Тошев – „Като на кино“. Продуцентът очевидно много се старае да дава трибуна за тв изява на своите приятели.

Рая изключително много прилича на майка си сн. btv.bg

Рая изключително много прилича на майка си сн. btv.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар