Турция в шок! Халит Ергенч заряза Бергюзар Корел (Свърши ли любовната им приказка?)

Гласувайте за статията

Сюлейман Великолепни и Шехерезада на крачка от развод

Халит Ергенч, който помним от ролята му като Сюлейман Великолепни и Бергюзар Корел позната като Шехерезада от „1001 нощ” през март станаха родители на второ дете.

До скоро всички смятаха, че двойката няма семейни проблеми и всичко в брака им е по мед и масло. Оказа се обаче, че не е така.

Според турските медии двойката е на път да се разведе. „Те имат много разногласия по между си. Основаната причина за проблемите им е, че Халит не искаше да имат второ дете, а Бергюзар в продължение на 2 години го убеждаваше да си родят още едно. Когато Корел забременя той бе радостен, но след раждането тя започна да го пренебрегва и се оказа, че е на втори план.”

Феновете на Халит Ергенч и Бергюзар Корел се надяват медиите да спекулират с информацията за развода
Снимка: Инстаграм

Ергенч и половинката му решиха да се разделят за няколко месеца и след това да вземат решение дали да продължат заедно или да предприемат развод.

Източник близък до двойката издава, че 50-годишният актьор е започнал да се среща с по-млада от него актриса. Която е една от най-надеждните нови звезди.

Същият източник добавя, че химията между съпрузите, които може скоро да се окажат бивши отдавна е изчезнала и на Ергенч му липсва оная страст, която имаше преди раждането на второто им дете. А Шехерезада просто го отхвърля и не прави опити да се поправи, предават от glamur.mk.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар