Тото от „СкандаУ“ открехна завесата около личния си живот (Вижте какво разкри)

Гласувайте за статията

Тото от „СкандаУ“ разкри трите си най-емоционални момента от изминалото лято

В предишното издание на „Култ“ футболният треньор Христо Янев отправи предизвикателство към певец Тото да сподели трите си най-емоционални момента от изминалото лято. Ето какво разказа днес Тото пред Натали Трифонова.

„Подкрепям Христо Янев в усилията му да събере пари за Център за деца аутисти и деца с поведенчески проблеми. Нищо че съм левскар, а той е от ЦСКА“, каза Тото с усмивка. Тото споделя и че най-емоционалният момент за него от това лято е рождения ден на сина му Доминик.

„Най-емоционалният момент на лятото е първият рожден ден на сина ми Доминик. Много е странно усещането. Събуждаш се и знаеш, че има рожден ден, но не е твоят“, казва той. Тото не крие, че смяната на пелени не е сред любимите му занимания. „Жена ми сменя памперсите. Аз пробвах няколко пъти, но понеже ме е гнус, тя предпочита да се занимава с това“.

Тото и неговата любима все още не са правили прощъпулник на сина си. „Доминик е на ръба на прохождането и още не сме правили прощъпулник. Аз на моя взех химикалката. Любопитното е, че започнах да пиша разни интересни неща чак на 20 години“, разкрива той.

Тото признава, че и той, като всеки родител, има страхове, свързани със сина му. „Като всеки родител и аз имам някои страхове. Например да не се задави Доминик с нещо“. Певецът споделя, че на първо място за него е семейството, а след това е работата.

Вторият най-емоционален момент за Тото това лято е било ходенето до Гърция. „Вторият най-емоционален момент е ходенето ни на море в Гърция. За първи път ходих там на море. Бяхме на един остров и си взехме яхта. Голямо приключение! Лодката се клати насам-натам, а бебето си спи съвсем спокойно“.

Тото от "СкандаУ" разкри трите си най-емоционални момента от изминалото лято сн. btv.bg

Тото от „СкандаУ“ разкри трите си най-емоционални момента от изминалото лято сн. btv.bg

„Третият момент – това са общи емоции. С Лъчо подготвяме разни нови неща, но не мога да говоря конкретно. Искахме да правим концерт на „Герена“, но заради пандемията не стана“, казва още изпълнителят, пише btv.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар