Седмичен хороскоп за 26 септември – 2 октомври, от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Везни
Седмицата ще е доста благоприятна за вас, що се отнася до личните финанси и работата с пари. Може неочакване да получите материални облаги или пред вас да се открие шанс да придобиете допълнителни средства. Периодът е особено подходящ за уреждане на финансови въпроси – инстинктът ще ви помага да взимате правилни решения.

Скорпион
За вас даденият период ще е време за почивка и за довършване на започнатото, преди да се устремите право напред и пред вас да се открият нови перспективи в личен или в служебен план. Не се учудвайте, ако през следващите дни изпаднете в застой – ще бъде за кратко. Възможно е да вземете решение да се освободите от нещо, което ви натоварва.

Стрелец
Ще се наложи да приемете, че материалните блага, които се стремите да придобиете, няма да дойдат по друг начин освен чрез труд и използване на личните дарби и професионалните ви умения. Трудностите, през които преминавате, са знак, че трябва да престанете да разчитате на други хора или още по-зле – на хазартни дейности.

Козирог
В професионален план не се опитвайте да вършите всичко сами, защото рискът да се претоварите ще е голям. Ако имате подчинени, делегирайте им повече права и разпределяйте задачите между тях. Ако път някой друг ви дава задачите, искайте помощ, в случай че не успявате да се справите. Седмицата е подходяща за стартиране на нови проекти и започване на собствен бизнес.

Водолей
Най-добре се съсредоточете върху изпълнението на неотложни дела и рутинните задачи. Оставете големите амбиции за следващите седмици, които ще бъдат силни за вас, що се отнася до бизнеса и професионалното ви развитие. Ще сте в състояние да свършите доста добра работа, тъй като ще сте концентрирани и много продуктивни.

Риби
Ще се справяте по-добре с всекдневните си задачи и ангажименти, ако сте малко по-съсредоточени. Преодолейте склонността си да летите в облаците и слезте на земята, като обърнете специално внимание на делничните неща – домакински задължения, плащане на сметки и рутинни задачи. Съвсем скоро ще имате достатъчно време и възможности да пътувате, да се впускате в нови начинания и да работите за бъдещето си.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар