Седмичен хороскоп за 26 септември – 2 октомври, от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Последната септемврийска седмица няма да е от най-леките за вас – ще трябва да помислите добре и да вземете решение по кой път да поемете. Макар че ще се чувствате като жертва на обстоятелствата и ще се самосъжалявате, имайте предвид, че от вас зависи повече, отколкото предполагате. Не бихте могли да промените реалността и ще трябва да я приемете.

Телец
Много от вас ще са на любовна вълна. Ако сте обвързани, ще се радвате на приятни мигове в компанията на любимия човек. Освен това звездите ви дават чудесната възможност да заздравите връзката си, като прекарвате повече време с половинката си. Може да пътувате заедно или да излизате по-често. Любовните ви преживявания ще бъдат много страстни през следващите дни.

Близнаци
Даденият период ще е спокоен и в личен, и в служебен план, стига да сте търпеливи и да не се опитвате да форсирате хората и събитията. Може да решите, че имате нужда от почивка и от повече развлечения. На прав път сте, моментът е много подходящ да поемете глътка въздух. Ще сте по-емоционални и ще изпитвате потребност другите да ви угаждат.

Рак
Добре е да обърнете повече внимание на себе си и да отделите време за почивка и за развлечения. Изминалите седмици бяха по напрегнати за вас и сега е моментът да разпуснете. Вече започват да отшумяват най-трудните астрологични влияния, които въздействаха така, че създадоха вероятност да намерите разрешение на лични и служебни проблеми.

Лъв
Ще умувате и ще трябва да вземете някои решения. Ако не го направите, около вас ще настъпи хаос. Ще трябва така да организирате всекидневието си, че в него да има по-добър ред и отговорностите да са ясни. Казано накратко, ще трябва да сте практични, да търсите рационални решения на проблемите и да не оставяте за по-нататък това, което бихте могли да свършите сега.

Дева
Добре е да обърнете внимание на изостанали дела, свързани с работата и финансите ви, тъй като скоро на дневен ред ще излязат други проблеми и едва ли ще ви остане време да се занимавате с тях. Ако още не сте закрили банкова сметка, която не ви трябва, или не сте платили стари задължения, направете го, моментът е много подходящ за това.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар