Ивайла Бакалова върти 11 фирми

Гласувайте за статията
Миската Ивайла Бакалова се превръща в крупна бизнес дама – подозират я, че препира парите на Весо Брадата

Мис България 2001 Ивайла Бакалова върти цели 11 фирми – показва проверка на „Уикенд“. Бившата манекенка се е превърнала в крупна бизнесдама и през ръцете й минават милиони левове – отбелязва изданието.

Варненската красавица е основала първата си фирма още през 2007 г. с капитал от 5000 лева и съдружничка Ина Димитрова. Тя е за недвижими имоти. На следващата година бившата половинка на бизнесмена Румен Гайтански-Вълка е основала нова фирма, отново за недвижими имоти. Бизнесът й не потръгна особено и заради началото на световната икономическа криза Ивайла Реши да замине за Дубай, където отново консултираше клиенти, желаещи да влагат парите си в недвижима собственост.

Някъде тогава започва връзката й с ресторантьора Веселин Денков – Весо Брадата. Ивайла живееше няколко години именно в жилището на Брадата в Дубай. Именно Денков помогнал за основаването на 9 нови компании, които смуглата красавица въртяла формално.

Странно е, че голяма част от съдружниците на Ивайла във фирмите са чужденци, които са жители на Литва, Малта, Сейнт Винсент и Гренадини. Според източници на изданието Бакалова е само формален собственик на компаниите, а всъщност те са управлявани от Весо Брадата. Смята се, че по този начин са препирани част от незаконно получените приходи от лихварска дейност на бизнесмена.

Ивайла Бакалова препирала парите на любовника си

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар