Мария Цънцарова разпуска в Гърция с колежки

Мария Цънцарова не желае да се връща на работа в предаването "Тази сутрин" нито като единствен негов водещ, нито в комплект с Антон Хекимян, каквито идеи бяха обсъждани в началото на месеца. Пред адреналина на ранното ставане всеки божи ден тя предпочитала седмична рубрика при Светльо Иванов в "120 минути".

Ваканция

Докато зрителите се питаха къде е Цънцарова и дори направиха официална петиция с искане да я върнат в сутрешния блок на Би Ти Ви, водещата се е припичала в Гърция, пише "Уикенд". Изглежда, работата никак не й е липсвала, защото фотоси, пуснати от нейни колежки в социалните мрежи, показват колко добре си е изкарала на средния ръкав на Халкидики - Ситония. Там любимата журналистка на българите е събирала тен в компанията на свои дружки. Това са колежките й Марина Стоименова и Надя Ганчева, които се сприятеляват с Цънцарова още преди да изгрее в Би Ти Ви - когато е била стажантка в Нова телевизия. Стоименова доскоро работеше в Нова, но напусна в началото на август и по официални данни в момента е безработна. Ганчева все още се води кадър на канала.

Резерви

По информация от кухнята, Мария има сериозни резерви към идеята да се завърне в сутрешния блок на Би Ти Ви. Подобни предавания не са за майки с две малки деца като нея. Самата тя е разказвала, че за да бъде в ефир всеки ден, е ставала от сън в 4 часа сутринта, което е опасно за здравето, ако над главата ти по цяла нощ плачат момченце на годинка и неговото братче на три годинки.

Напрежение

Освен това напрежението от воденето на ежедневно предаване, съчетано с грижите за децата, било непоносимо за журналистката. Тя приела да работи в "Тази сутрин" през лятото с уговорката, че е за кратко - само докато Антон Хекимян е в отпуска. Успяла да се справи пред камерата само защото двете й деца точно в този момент били при бабите и дядовците си в родния й град Карлово, където бил и нейният съпруг. Това й дало възможност да се фокусира единствено върху работата, докато Хекимян се върне в предаването. След това самата Мария се отдала на релакс.

Собствена рубрика

Вместо да води сутрешен блок всеки ден, тя предпочитала да излиза в ефир само веднъж седмично при Светльо Иванов. Именно затова младата майка решила да възобнови своята започната преди време рубрика "На 180 градуса" в "120 минути". [caption id="attachment_643185" align="aligncenter" width="300"]Мария Цънцарова не иска да се връща на работа сн. hotarena.net Мария Цънцарова не иска да се връща на работа сн. hotarena.net[/caption] Засега тя твърди, че това е единственото предаване, в което феновете й ще могат да я гледат занапред. Но тези неща не зависят само от нея, а и от нейните шефове. Ако те преценят, че за телевизията е по-добре журналистката да работи в "Тази сутрин" вместо в "120 минути", най-вероятно ще намерят начин да я убедят да смени предаването, предават от hotarena.net.