Тъп гаф разкри Стефан Илчев в „Маскираният певец“

Тъп гаф разкри Стефан Илчев в „Маскираният певец“
3 (60%) 2 votes
Разсеян тонрежисьор забрави да премодулира гласа на Светлината в „Маскираният певец“

Чутовен гаф разкри кой стои зад един от най-мистериозните образи във втория сезон на „Маскираният певец“ – Светлината – пише в. „Уикенд“. Екипът забрави да включи програмата за модулиране на гласовете по време на прякото предаване в съботната вечер, когато участникът започна да отговаря на въпрос от детективския панел. Чу се глас, за който с почти 100-процентова сигурност може да се каже, че е на изпълнителя Стефан Илчев.

Още с първото си стъпване на сцената на шоуто Светлината успя да убеди и публиката, и панелистите, че е жена. Заради фините крака и тембъра, който много малко мъже притежават, всички решиха, че това е певица, но се оказва, че май е певеч, който е изключително добър с имитациите на дамски образи. Това без съмнение е Стефан Илчев, известен като най-добрия имитатор на Лили Иванова.

Миналато година той спечели шоуто „Като две капки вода“, а сега като нищо ще стигне и до финала в „Маскираният певец, защото е една от най-харесваните маски в момента. Феновете на изпълнителя все още си спомнят стройните му крака от „Капките“. Ръстът на певеца също отговаря на Светлината, а много от уликите, които шоуто дава за участника, се вписват идеално в характеристиките на Илчев.

Зад тази маска май се крие Стефан Илчев

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар