Зодиите и любовта! Как да разпалите страстта на знаците в зодиака (Част 1)

Гласувайте за статията

За щастлива любовна връзка са необходими много неща

Всяка зодия от зодиака има различна представа за перфектната любов. Но преди всичко трябва да има съвместимост, за да изживеем прекрасни мигове в това уникално чувство.

Зодиакалният знак, под който сме родени, определя нашата страст и начин да обичаме другия.

зодии

Зодиите в любовта са различни, сн. Фейсбук

Ето как се разпалват страстите на отделните зодии в зодиака:

Овните са сред перманентно разгонените знаци. Директни са до вулгарност. Заобикалки, подсказвания и намеци не са тяхната игра. Не налитат само на неодушевени предмети.

Сексуалното желание на Овните е остро и неотложно, но отлита бързо. Обикновено става дума за 5-10 минутки.

Представителите на зодия Телец имат дълбоко вродена и непресъхваща сексуалност. Не би било точно да кажем, че ги „бие“ хормонът,

тъй като нивата на тестостерона им са постоянно високи. Те обичат да докосват, галят, вкусват.

Наслаждават се стъпка по стъпка на бавния, градиращ напрежението секс. За да е пълноценно изживяването, държат всичко да е прекрасно – обстановката, храната, музиката, ароматите.

Могат да проточат любенето с часове. Но от тях не може да се очаква да проявят изобретателност или оригиналност.

Близнаците са пълни с ентусиазъм, врящи и кипящи от хормони и налитащи на всичко живо. Страстта им е неудържима и неустоима.

Обичат експериментите и разнообразието, но неспособността им да се концентрират им пречи да се превърнат в отлични любовници. Приказките им са толкова дръзки, че могат да накарат и порнозвезда да се изчерви.

Този, който не може без чувства, е типичният Рак. Този силно сексуален знак има нужда да бъде покорен с думи, преди да се хвърли в пожара на страстта. Но спечелите ли доверието им, тогава няма да имат нито спирка, нито задръжка.

Нежността им е всепоглъщаща.

Гърдите са ерогенната им зона. На въпроса дали ги бие хормонът, отговорът е: да, разтриса ги като ток – право през щипките, пише Една.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар