Ето къде се покри Ива Софиянска с децата (Вижте къщата, в която намери убежище – Снимки)

Гласувайте за статията

След драмите с Васил Божков снаха му и внуците му намериха убежище в добруджанския край

Ива Софиянска заедно с двете си деца намери таен пристан в къщата на баща си в добруджанския край. Дъщерята на бившия кмет и двете й деца рядко се връщат в столицата.

Стефан Софиянски  има дървена къща в село Поручик Чунчево, но тя е със собствен басейн. Вилата е скрита в гората, но пък е в близост до морския бряг. От неколко години семейство Софиянски почива през лятото там.

Само на десетина минути път от там с кола може да се насладиш на спокойните плажове на Тюленово и Шабла.  За по-голяма сигурност сградата е опасана с камери за наблюдение. А и съседите не могат да надникнат вътре заради големия двор, който е опасан с висока каменна ограда.

Къщата където се усамоти Ива Софиянска
Снимки: ХотАрена

Само понякога, когато е отворена за малко портата комшиите са виждали, че на двора са паркирани баровски джипове, каквито има снахата на Васил Божков.

В селото Софиянска-Божкова е известна с вкуса си към лукса. Препичала се през дена покрай басейна. А вечер се събирало цялото семейство и заедно вечеряли на верандата.

Басейна, край който почива Ива Софиянска
Снимки: ХотАрена

Зеленчуците, които похапвали били лично произведени от Стефан Софиянски. А селският живот се отразявал на Ива като психотерапия след неприятностите, които я застигнаха покрай свекъра й. След като се раздели с Нова телевизия щерката на ексстоличния кмет няма предложения за работа от конкурентни медии, предават от ХотАрена, цитирайки „Ретро“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар