Венета Райкова си хвана младо гадже (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Венета Райкова сложи гаджето си на корица

Млад красавец е виновникът Венета Райкова да напише новата си книга „Куклите“ само за три месеца. Близки на кралицата на бестселърите споделят, че тя е лудо влюбена в 35-годишен мъж, но пази в строга тайна кой е той.

Корица

Мистериозният любовник толкова е завъртял главата на Венета, че тя дори му посвещава корицата на осмата си книга. Издателите на популярната писателка били доста озадачени от изричното й желание лицето на романа да бъде еротична сцена, а мъжът и жената от снимката да изглеждат по точно определен начин.

След стотици предложени варианти за корицата на „Куклите“, Венета била категорична в избора си. Дори била готова да спре книгата от печат, ако изискването й не бъде изпълнено. Още в средата на лятото Венета направи скандално разкритие в профила си във Фейсбук, че спи само с млади мъже с мускулести тела и че си тръгва по средата на секс, ако не й харесва.

Посвещение

Дори посвещението на новата й книга гласи „На красивите ми вдъхновители за страстта, която пренесох на тези страници“. Хора от обкръжението на Райкова обаче споделят, че тя е разкарала всички останали и мъжът на сърцето й е само един. По думите им тя била „на крилете на любовта“.

Любовно обяснение

Живущи в кооперацията на Райкова пък са забелязали за нея да пристигат огромни букети от най-скъпия бутик за цветя в София. Явно корицата на „Куклите“ е отговорът на Венета и е любовно обяснение към новото й гадже, пише „Уикенд“.

Личен живот

В момента журналистката и писателка пази пълно мълчание и отказва всякакви медийни изяви, интервюта в пресата и в трите големи телевизии, защото след развода си с Тихомир се е зарекла да не говори повече за личния си живот.

Щастието обича тишината, често споделя Венета. Въпреки че традиционно се застрахова с изречението, че всичко в книгите й е художествена измислица, този път кралицата на бестселърите едва ли е издържала на изкушението да не включи сцени от страстния си любовен живот в новия си роман.

Венета Райкова сложи младото си гадже на корица сн. hotarena.net

Венета Райкова сложи младото си гадже на корица сн. hotarena.net

„Куклите“ разкрива какво се случва зад затворените врати на музикалния бизнес и в спалните на обожаваните от всички певици. Любов и омраза, подли номера, кражби на мъже и песни, ярост и мъст са част от ежедневието им. Райкова повдига завесата и въвлича читателите в свят на интриги, мръсни игри и много звезден блясък… Книгата излиза на пазара на 10-ти октомври, а предварително са продадени над 5000 копия, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар