Меган Маркъл изненада участник от "Америка търси талант"

Меган Маркъл се появи в "Америка търси талант". Тази седмица по време на телевизионното предаване херцогинята на Съсекс направи изненадващо включване, за да подкрепи своя фаворит в състезанието.

Подкрепа

Меган Маркъл беше записала специално видео съобщение, което беше излъчено по време на финала на шоуто, за да пожелае успех на участника Арчи Уилямс. Разбира се, херцогинята не пропусна да се пошегува с името му, което е същото като на сина й. "Просто исках да ти кажа колко сме развълнувани от твоята история и те гледаме всяка седмица и то не само защото сме привърженици на името. И така, имам много специално послание към теб, което вероятно ще повтарям през целия си живот, но тази вечер е специално за теб: Арчи, гордеем се с теб и викаме за теб, нямаме търпение да видим какво ще постигнеш. Стискаме ти палци, хубава вечер".

Тоалет

В клипа херцогинята е облечена с риза в телесен цвят от колекцията на Виктория Бекъм и кожени панталони, пише harpersbazaar.com. Косата й е прибирана на тила в нисък небрежен кок. Що се отнася до фона, феновете успяха да видят още един декор от новия дом на Меган и Хари, който включваше бляскав куп книги, свещ "Diptyque" и букет хортензии. [caption id="attachment_643117" align="aligncenter" width="293"]Меган Маркъл подкрепи участник от "Америка търси талант" сн. YouTube Меган Маркъл подкрепи участник от "Америка търси талант" сн. YouTube[/caption] Бързото включване в предаването не беше единствената й телевизионна поява в последните дни. По-рано тази седмица Меган Маркъл се появи заедно с принц Хари за първия по рода си телевизионен епизод TIME100, по време на който двойката изрази важността на гласуването на предстоящите президентски избори и необходимостта от борба с разпространението на дезинформация онлайн, предават от edna.bg.