Щерката на Ицко Финци одра кожата на майка си (Вижте каква е сладурана – Снимки)

Гласувайте за статията

Хлапето на актьора Матилда е копие на майка си Лиза

Наследничката на Ицко Финци расте като копие на майка си. Матилда е на три години и е одрала кожата на Лиза Боева.

Момиченцето е голяма сладурана, има същото носле като на мама, русо е като нея. А феновете на двойката са повече ит категорични, че малката е наследила всичката красота на родителката си.

Макар да е на преклонна възраст актьорът се включва активно в грижите за дъщеричката си. Финци, който е 87 годишен храни детето, а когато се разплаче го успокоява. Това му дава сили и го подмладява.

Щерката на Ицко Финци и жена му Лиза Боева са като две капки вода
Снимки: ХотАрена

Ицко често свири на Матилда на цигулката си. Особено когато е сърдита или пък в лошо настроение. Така малката госпожица се успокоява, а майка й Лиза признава, че не познава по-грижовен тато от мъжа си.

Лиза Бева се хвали, че половинката й е невероятен човек. Дъщеричката им вече говори и се обръща към родителите си с „тате” и „мамо”. Хлапето приказва добре, макар, че от време на време използва някакъв свой детски език.

Да припомним, че Лиза и Ицко Финци станаха законно семейство преди три години. Малко по-късно на бял свят се появи и Матилда. Преди известно време актьорът призна, че с Лиза много искат да имат още едно дете и правят опити това да се случи, предават от ХотАрена, цитирайки България днес“.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар