Криско организира приказно парти за рождения ден на дъщеря си (Снимки)

Гласувайте за статията

Криско и Цвети отпразнуваха първия рожден ден на Амая със сафари парти

Известният рапър Кристиан Талев, познат като Криско, и неговата половинка Цвети отпразнуваха първия рожден ден на своята дъщеричка Амая с много приятели и със специално тематично сафари парти.

Самият изпълнител сподели снимки от празненството в своя Инстаграм профил, като написа: „Чак, когато имаш дете, разбираш как бързо лети времето“. Цвети също сподели кадри от празненството в своя официален профил в социалната мрежа Инстаграм. „Моето Ами навърши 1 годинка. Благодаря на всички приятели, които бяха част от празника ни… И да определено рожденичката се чувства по-добре сред дамите…“, написа щастливата майка към качените снимки.

За празника малката Амая е облечена в красива рокля в маслено зелено, като тоалетът й е съчетан с този на красивата й майка Цветелина, която е с рокля в същия цвят и кройка.

На партито присъстват много от приятелите на семейството. То е изцяло в стил сафари, като украсата за тържеството включва картонени фигури на жирафи, слончета, лъвчета, зебри, а тортата е посветена на същата тема. Феновете на Цвети и Криско поздравиха малката Амая по случай 1-вия й рожден ден. Те не пропуснаха възможността да направят и хиляди комплименти, както на рожденичката, така и на красивата й майка.

Криско и Цвети отпразнуваха първия рожден ден на Амая със сафари парти сн. Инстаграм

Криско и Цвети отпразнуваха първия рожден ден на Амая със сафари парти сн. Инстаграм

Малката Амая е първото дете на Криско и Цвети. Тя се роди на 21-ви септември миналата година. Тогава звездният й татко съобщи за щастливото събитие отново със снимка в социалната мрежа и с посланието: „Бати стана тати“, пише life.dir.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар