Меган Маркъл и принц Хари отнесоха много критики (Вижте за какво)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл и принц Хари коментираха предстоящите избори в САЩ

Меган Маркъл и принц Хари обявиха в телевизионно изявление, че са сериозно загрижени за президентските избори в САЩ. Те коментираха колко са важни във видео съобщение за списание „Time“, което представи своите годишни ТОП 100 най-влиятелни хора в света. Видеото е записано в имението на принц Хари и Меган Маркъл в Монтесито, което им струва 15 милиона долара.

Подобно  телевизионно участие се случва за първи път след като се отказаха от привилегиите си като старши членове на британското кралско семейство. В обръщението Маркъл се обърна към американските граждани и ги призова да гласуват, тъй като така те могат да повлияят на своето бъдеще и на това на страната им.

Принц Хари пък акцентира върху информационната война в съвременния свят. Херцогът на Съсекс призова зрителите да „отхвърлят речта на омразата, дезинформацията и негативизма в интернет“. А Меган нарече предстоящите избори „най-важните в живота ни“.

Внукът на Елизабет Втора отбеляза, че няма да може да гласува, тъй като е британски гражданин. В родината си той също не може да участва в политиката, защото кралското семейство уважава неутралитета свещено.

Критики

Заради нахъсаната им реч херцозите обаче отново бяха критикувани. Много американци смятат, че двойката се опитва да седне на два стола и зад подобна политическа активност стоят егоистични цели. Някои предполагат, че Хари и Меган тайно се изправят срещу Доналд Тръмп. Но съпрузите не подкрепят открито нито един от кандидатите.

Меган Маркъл и принц Хари отнесоха много критики след като коментираха предстоящите избори в САЩ сн. YouTube

Меган Маркъл и принц Хари отнесоха много критики след като коментираха предстоящите избори в САЩ сн. YouTube

Между другото тази година Хари и Меган не бяха включени в списъка на Time100, но техните заслуги бяха признати през 2018-та година. Херцогът и херцогинята на Съсекс също така благодариха на лекарите и учените, които не спират да се борят с пандемията от Ковид-19, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар