Проговори любовницата на Митьо Очите

Проговори любовницата на Митьо Очите
5 (100%) 1 vote

Любовницата на Митьо Очите проговори

Аниела Милушева – любовницата на Митьо Очите, проговори. Тя разкри, че Станка Желязкова – майката не несебърския бос, не е получила инсулт.

Бизнесдамата от Перник сподели още, че чува почти всеки ден с несебърския бос. Въпреки че той е зад решетките, прави и невъзможното майка му да бъде обгрижвана по възможно най-добрия начин и за целта е наел специалисти

„Толкова неща се изписаха за него, че вече не знам кой какво цели с всички тези манипулации. Може би искат да го разклатят. „, категорична е Аниела.

Само преди месец красавицата от Перник защити за пореден път несебърския бос. След като подсъдимият Георги Илиев заяви, че ще разкрие „истината за Митьо Очите“, Аниела го призова да го направи час по-скоро, за да се свърши с всички това.

Както вече стана ясно, Георги Илиев е основният свидетел в делото срещу Очите. Но той реши да оттегли обвиненията си срещу него.

В началото на месец август 2018 година бе задържана бе задържана групата на несебърския бос.

Аниела не крие, че с Димитър и са приятели отдавна.

Тя върти успешен бизнес със спортни стоки в Перник. Любимата на Очите притежава и студио за красота в Сандански.

Тя е щерка на знакова фигура от „Мултигруп“ – Лилян Вачков. От баща си е наследила нюха в бизнеса и финансовите операции, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар