Владо Карамазов се забърка в голям скандал заради ген. Мутафчийски

Гласувайте за статията

Владо Карамазов си навлече гнева на феновете си заради ген. Мутафчийски

Феновете на Владо Карамазов скочиха срещу него. Причината за гнева им са хвалбите от страна на актьора по адрес на шефа на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски.

В профила си в социалната мрежа Карамазов сподели фотос с генерала. Снимката стана повод за недоволство сред последователите му, които не подкрепят действията за справяне с коронавируса.

Не липсват и потребители на мрежата, които директно се отричат от Карамазов заради участието му в кампании с „компрометирани личности“.

Но актьорът също не отстъпва. Той дори прикани несъгласна с него потребителка да напусне профила му в инстаграм.

Владо Карамазов споделя, че е очаквал подобна реакция, след като пусна фотоси от участието си в кампанията на българския лекарски съюз „Добрата дума лекува“.

„Харесвам тези хора, защото са талантливи и много добри лекари – генерал Мутафчийски и проф. Ангелов. Уважавам лекарската професия и тя буди истинско възхищение в мен“, категоричен е актьорът.

Една от последователките му на име Mapuя споделя, че с този пост той вече я е загубил като своя фенка.

„Ако това, че казвам, че уважавам лекарската професия, е нещото, което заличава моята работа, заради която навярно сте почитателка, не говори добре за вас“, споделя в отговор на поста й Карамазов.

Мария също му отговаря, заявявайки че е била негова почитателка заради актьорската му игра и също уважава лекарската професия, но истинската такава, а не тази, която се политизира и използва за всяване на масов страх и контрол у населението.

Последователи на Карамазов са на мнение, че не е редно той да гони фенове от профила си. Те са на мнение, че артистите трябва да апелират за промяна на фона на ситуацията в държавата, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар