Хороскоп за 25 октомври, петък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията

Везни
Добре е днес да помислите за бъдещето по-внимателно. Обмислете какво с искате да се занимавате, с кого искате да сте и къде искате да живеете. Ще се наложи да направите проучване, за да сте сигурни в желанията си. Обърнете внимание на семейството си – ще получите добри съвети.

 

Скорпион
Днес ще приключите важен проект. Не очаквайте колегите ви да забележат постижението ви – твърде заети са, за да обърнат внимание на това. Важно е вие да сте горди със себе си. Поглезете се с нещо малко. Отпразнувайте с близките си добрата новина.
Стрелец
Предпочитате да се отпуснете и да се пуснете по течението. За днес това поведение няма да ви навреди, даже ще доведе нови делови контакти. Ще разговаряте с хора, които не познавате, така че се придържайте се към това, което знаете и не поемайте несигурни рискове.
Козирог
Има много неща, които се случват около вас, затова ще е трудно да започнете нещо ново. Разпределете времето си така, че да сте най-продуктивни.Имате нужда да отделите време и за почивка. Насладете се на хобито си – то ще ви помогне да се отпуснете. Ще получите вълнуваща новина.
Водолей
Действията на определен човек не отговарят на поетите от него ангажименти, което ще промени мнението ви за него. Анализирайте взаимоотношенията си. Ще приключите със задачите си по-рано, така че може да помислите върху някои идеи. Неочаквана среща ще подобри настроението ви.
Риби
Около вас има драма, но няма негативни емоции и чувства. Определени хора имат различен подход към дадена ситуация, което ви обърква. Няма нужда да избирате страна. Отделете се от ситуацията. Ако е възможно, тръгнете по-рано към домаИмате нужда да останете сами.

 

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар