Хороскоп за 25 октомври, петък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията

Овен
Ще забележите проблем на работното място, който колегите ви няма да видят. Покажете им какво не е наред – няма как да се справите сами с него. Заедно ще намерите най-доброто решение, а вие ще привлечете вниманието на някоя влиятелна личност.
Телец
Ако обстановката около вас стане напрегната, избягвайте въвличането си в драми и интриги. Имате по-важни неща за правене. Фокусирайте се над задачите си и тяхното изпълняване. Ако срещнете затруднения, не разчитайте на помощ. Ще се наложи да се справите сами.
Близнаци
Ще се наложи да обърнете внимание на финансовото си състояние. Има затруднение, с което няма как да се справите, ако продължавате да го игнорирате. Ако имате нужда от помощ, не се притеснявайте да помолите някой приятел. Прекарайте повече време със семейството си.
Рак
Денят ще е много динамичен и трудно ще реализирате поставените си цели. Ще се наложи да отложите някои ангажименти. Ще получите подарък, който ще ви накара да се замислите за отношенията си с човека, който е направил жеста. Очаква ви романтична вечер с него.


Лъв
Днес ще се занимавате с проблеми, които не търпят отлагане. Ще се наложи да проявите креативност и да вземете нестандартни решения. Бъдете внимателни в действията си. Вземете мерки за здравето си. За да си починете от напрежението, направете дълга разходка.
Дева
Притеснявате се, че имате твърде много работа и неща, за които трябва да мислите. Спомнете си за скучните периоди, през които нищо вълнуващо не се случваше – това ще ви накара да погледнете на сегашната ситуация по различен начин. Ще намерите отговорите, които търсихте.

 

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар