Кои са жените в живота на Христо Сираков?

Гласувайте за статията

Христо Сираков имаше връзка с най-красивите жени в България

Прякорът на Христо Сираков не е случаен. В светските среди той бе известен с прозвището Ицо Стоте манекенки.

За някои от красавиците, с които е бил, той признаваше официално, но остави наследници, а за други остана мистерия дали е имал връзка с тях.

Манекенката Мария Бешлиева е една от големите му любови.  Двамата заживяват заедно в Италия през 1990 г. Сираков отглежда и обича като свое собствено дете 11-годишната дъщеря на Бешлиева.

През 1998 година двамата се сдобиват с общо дете – Ана-Мария, но малко по-късно те се разделят. След раздялата момичето остава с майка си във Франция, където живее.

Бохемът има дете и от моделката Ирен Онтева. През 2005 г. се ражда техният син Кристиян.

След раздялата с Онтева той започва нова сериозна връзка – със Зара от първия български сезон на „Биг брадър“. И до днес се носят легенди за щедрите подаръци, които тя е получавала от него.

След раздялата си със Зара, Сираков няма друга дългогодишна връзка.

Той бе на крачка от венчилото със силиконката Биляна Евгениева. По след това стана ясно, че сватбата е отменена заради изневяра от страна на плеймейтката.

След това тръгна слух, че бохемът има връзка с Нора Недкова.

Жанета Осипова също често беше забелязвана в неговата компания, но слуховете за връзката им така и не се потвърдиха.

Името на Сираков бе свързвано и с това на Михаела Тодорова, която почерни личния си профил във фейсбук след като разбра за смъртта му.

Плеймейтка Дениз Хайрула е последната жена, с която бохемът е свързван. Появи се дори слух, че двамата са се сгодили, пише Хот арена, позовавайки се на „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар