Голям гаф във Фермата! (още подробности)

Голям гаф във Фермата! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Във Фермата направиха голям гаф, който не остана незабелязан за зрителите!

Гаф сътвориха сценаристите и редакторите на Фермата на празничния 22 септември. Предаването започна да се снима преди близо два месеца. Но създателите му поддържат илюзията, че то е едва ли не на живо.

Фермата

Зрителите веднага забелязаха гафа във Фермата

Вчера един от продуцентите гръмко обяви: „Днес е 22 септември” и започна да изпитва фермерите за фактите около обявяването на независимостта на България.

Буквално минути след това една от участничките, която се казва Мария, бе поздравена с писмо от детето си по случай своя имен ден. Повечето българки с това красиво име празнуват на Голяма Богородица – 15 август.

Разминаването в датите-първо „уж” е 22 септември, после изведнъж зрителите се върнаха месец по-рано показва, че вчерашният епизод е сниман в средата на миналия месец.

Това дава възможност за ориентация, която показва, че истинският живот във фермата върви към своя край и екипът е на път да заснеме финалните епизоди.

В интерес на истината продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов никога не са крили, че предаването се снима предварително. Като това важи с пълна сила и за конкурентното предаване ”Игри на волята”.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар