Не е за вярване: Алекс Сърчаджиева разкри нещо изумително! Преглеждания: 2345

Алекс Сърчаджиева дава ценни уроци на София
0
2.5/5 - (2 votes)

Алекс Сърчаджиева възпитава София по уникален начин!

Без джобни и без телефон отива на училище дъщерята на Алекс Сърчаджиева, похвали се доволната майка. Единствената наследница на актрисата и без време отишлия си Иван Ласкин посещава така нареченото „еврейско училище”, където няма училищна лавка.

Алекс Сърчаджиева
Прекрасната Алекс Сърчаджиева дава ценни уроци на София

А телефоните и парите за учениците са забранени. Така всички възпитаници са равни и така трябва да бъде, обясни Алекс Сърчаджиева.

В предаването „100 процента будни” бившата водеща на „Игри на волята” се зарече, че няма да възпитава едно меркантилно същество, въпреки търгашеството в света около нас.

„София знае, че животът е едно колело, веднъж си горе, после си долу”, обясни Сърчаджиева, която няма проблеми с детето си, когато не може да му купи мечтаната играчка.

„Просто казвам, че нямам възможност и разговорът приключва”, обясни актрисата пред БНТ. Двете си подарили едно прекрасно лято на море у нас и в Гърция, където семейството почива винаги.

Актрисата е във възторг от Лефкада, където мерките се спазват отлично.След броени дни тя ще бъде водеща на наградите на Сатиричния театър „Златен кукерикон”, които са първите награди в театралната общност след пандемията.

Те трябваше да бъдат още през пролетта, но заради грипът бяха отложени. Сърчаджиева ще води заедно с Калин Сърменов, а и предстои и премиера през ноември.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.