Разтърсващо: Юксел Кадриев с изповед за починалата си любима! (виж тук)

Гласувайте за статията

Юксел Кадриев с изповед за любимата си жена!

Душевен катарзис преживява водещият на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев. В последно време новинарят е заменил светския живот с молитви. И често е забелязван в района на катедралата Св. Александър Невски, където палел свещи и търсел смирение.

Юксел Кадриев

Водещият Юксел Кадриев с изповед след две години от загубата на любовта си

Причината за обръщането му към вярата била загубата на любимата му жена Диди Янкова, с която имаха дългогодишна връзка. Красивата варненка почина през 2018 година, след като не успя да се пребори с коварния рак.

Две години след нейната смърт Юксел пазеше абсолютно мълчание и не намери сили да изкаже мъката от загубата си публично.

В навечерието на нейния рожден ден преди седмица Кадриев обаче публикува откровена изповед, посветена на любимата му, след като преди това се отбил да запали свещ в нейна памет.

„Има дни, в които хората се раждат. Има дни, в които хората си тръгват. Има и такива дни, в които тези, които са си тръгнали, се връщат. Има дни, в които безгранично те обичат. Има дни, които безпощадно те завличат. Има дни, в които хората пристигат. Има и такива дни, в които хората се вричат. Има и прекрасни дни.

Като ден на слънчева гара, на която идват и потеглят най-различни влакове, пълни с любов. Какво се иска от теб ли? Нищо повече от това да бъдеш на перона, с куфар в ръка, за да можеш, когато твоят влак пристигне, да се качиш и да попътуваш до най-красивите места на света.

До най-красивите дълбини на сърцето и душата си. С някого. Заедно. Иначе си прецакан. Има и такива дни. Но каквито и да са дните, не забравяй да им се наслаждаваш, защото рано или късно ще осъзнаеш мъдростта, с която те даряват.

Благодари за всичко и за всеки ден, в който дишаш. Благодари на хората, които са се родили. Благодари и на тези, които са си тръгнали твърде рано и в неподходящо време. Училището на живота не гали – то раздава най-здравите шамари. Да. Има и такива дни.“, написа Юксел Кадриев.

Негови близки споделят, че след смъртта на приятелката си, той не бил готов за нова връзка, пише сайтът Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар