Като Джоли ли? Никол Потуралски като близначка на Ирина Шейк (Вижте колко си приличат – Снимки)

Гласувайте за статията

Новата на Брад Пит досущ прилича на топ модела Ирина Шейк

Моделът Никол Потуралски (27) стана популярна, след като се разбра, че има връзка с най-обичания актьор в света Брад Пит (56), а феновете казват, че много прилича на колежката си Ирина Шейк (34), или по-скоро, че „двете изглеждат като близначки“.

Всъщност красавицата Никол получи световна популярност по медиите, когато бе снимана на летището във Франция с Брад Пит, с когото отиде в имението  му в южната част на страната, където преди шест години той се ожени за Анджелина Джоли (45).

Никол Потуралски и Ирина Шейк са като две капки вода

Никол Потуралски и Ирина Шейк са като две капки вода
Колаж: lokalno.mk

Говори се, че актьорът е завел новата си приятелка в Шато Миравал, имот, който е купил през 2011 г. с бившата си съпруга за 67 милиона долара.

Оттогава Потуралския е основната тема на всички медии, а феновете се надпреварват само да докажат дали тя прилича повече на бившата на Брад Анджелина Джоли, както вече беше писано, или на красивата Ирина Шейк.

Никол и Ирина имат сходна форма на главата, почти еднакъв нос и еднакви устни. Цветът и формата на очите им са почти еднакви – сини и двете са естествени брюнетки. Също така двете момичета са високи 178 см и имат сходна структура на тялото, предават от lokalno.mk.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар