Муки попиля Любо Нейков и Марта Вачкова

Тя е пред нервна криза
0

Тя е пред нервна криза

Единствената дъщеря на Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева (Муки), попиля Любо Нейков и Марта Вачкова.

Муки, е пред нервна криза, а в основата стоят жълти клюки по неин адрес.

Муки
Тя е пред нервна криза

Мария Грубешлиева, както е истинското й име, изля цялата си мъка. Тя дори призна шокираща тайна за Любо Нейков. По отношение на Марта Вачкова пък не спести никаква критика.

Муки се ядоса много на последните жълти писания, а именно, че Любо Нейнов е осиновил кучето й. Оказа се, че това е пълна лъжа, която доста я подразни. Тя скандализира и с признанието, че Любо Нейков не я е търсил след смъртта на Стоянка.

„Моля ви, спрете с неверните информации. Любо никога не е осиновявал куче от мен, нито общуваме след смъртта на майка ми. Кучетата ми са с мен в дома ми.
Между другото не е плащал сметките на Стоянка, както се писа (че плащал тока и водата на майка ми и В. Камарашев) .

Тя нямаше нужда от подаяния. Обидно е. Отношенията им бяха служебни и дотам. Ако има хора, които са били близо до Стоянка в личния й живот и загрижени за нея през последните години имената им са други“, пише Муки в социалните мрежи.

Повод да се гневи й даде и щерката на Марта Вачкова, която е нарисувала актрисата на корицата на книгата „Стоянка Мутафова – смях и сълзи“ от Милена Нейова. Муки твърди, че Нейова няма права за тази книга.

„Кой разреши на Рада (дъщерята на Марта Вачкова) да нарисува Стоянка Мутафова като прасе на корица на книга? И защо няма отговорни за тази гавра с майка ми?“, пита се Муки, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.