Софи Маринова отново е участник в Като две капки вода! (още разкрития)

Софи Маринова отново е участник в Като две капки вода! (още разкрития)
1 (20%) 1 vote

Софи Маринова пак ще влезе в Като две капки вода!

Макар и до старта на Като две капки вода, сезон 9, да има поне половин година, вече текат преговори с участниците. В ход е и цялостен план за шоуто, което забавлява младо и старо пред екрана по три месеца през пролетта.

Софи Маринова

Софи Маринова отново ще се пробва в Капките

Първият сигурен участник е Софи Маринова, научи репортер на LifeOnline.bg от свой източник в кухнята на имитаторското шоу.

Певицата вече участва в шоуто преди 2 години и впечатли всички с превъплъщенията си като Уитни Хюстън и Селин Дион. Най-забавни пък бяха образите й на антилопата Тита и 100 Кила.

Това е прецедент в шоуто и за първи път се повтаря участник от предишен сезон. Истината е, че концепцията на деветия сезон е той да събере най-атрактивните участници от предходни сезони и да се превърне в своеобразен „All Stars“ сезон, подобно на Биг Брадър.

Подобна стъпка на продуцентите може да се обясни с изчерпването на вариантите (вече се извъртяха 64 участника) или пък с желанието да се заложи на сигурни и вече проверени кадри.

Някои от най-атрактивните участници в предходните осем издания на предаването са Азис, Миро, Коцето Калки, Гери-Никол, Фики, Дичо, Деси Слава, Луна, Милица Гладнишка, Константин и Стефан Илчев.

Източник: lifeonline.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар