Нещо страшно се случва с Христо Гърбов

Гласувайте за статията

Поради липсата на работа, актьорът е изпаднал в депресия

Съпругата на актьора Христо Гърбов – Иглика Трифонова разкри, че с него се случва нещо страшно.

Поради липсата на работа, актьорът е изпаднал в депресия.
Пандемията от коронавирус не подмина и шегаджията от театъра и телевизионния екран Христо Гърбов.

Христо Гърбов

Поради липсата на работа, актьорът е изпаднал в депресия

От 12 март насам звездата от „Комиците“ и съпругата му – режисьорката Иглика Трифонова, са изолирани във вилата им в Лозенец. Дори и край морето, сред зеленина и чист въздух, Гърбов не успял да устои на чувството на тъга и унилост.

„Не сме допускали, че толкова дълго време ще изкараме на морето. От една страна бяхме много щастливи, но от друга за Христо беше страшна драма. Аз съм свикнала на паузи в моята професия, но за него, откакто сме заедно, за пръв път се случва толкова дълго време да не играе. Изпадна в депресия, публиката страшно му липсва“, призна Иглика в „Преди обед“.

От меланхолията актьорът излязъл на секундата, щом му предложили роли в две нови постановки. В първия – „Петък 13“ на Жан Пиер Мартинес, ще си партнира с Мария Сапунджиева под режисурата на Георги Кадурин.
Вторият ще бъде поставен в Русенския театър, а Христо ще влезе в обувките на Големанов.

„Скоро се прибирам в София. Отдавна ми се играеше с Мария Сапунджиева. Започваме репетиции, но как и кога ще реализираме спектакъла – това е въпрос с пандемичен и неясен отговор“, коментира и самият Христо Гърбов.

Той наистина изобщо не е свикнал да стои без работа. Допреди COVID-19 да превземе света, през летните месеци актьорът или обикаляше страната на турнета с „Комиците“, или пък снимаха новите епизоди на шоуто. То обаче вече изпадна от ефира на Би Ти Ви и актьорите останаха без работа и без заплати.

На морското си имение Иглика и Христо са се устроили в каравана, към която са пристроени помещения за спане.
Имат и друга постройка с кухня и дневна, която актьорът нарича „купонджийника“. В градината отглеждат смокини, нарове, имат и две маслинови дръвчета, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар