Забъркаха Димитър Рачков в страшен скандал Преглеждания: 644

Актьорът е бесен
0
Оценете този post

Той изплака в социалните мрежи

Актьорът и тв водещ Димитър Рачков изплака, че е бил забъркан в страшен скандал.

Той сподели, че наглеци са направили профил с неговото име и крадат пари от различни хора, представяйки се за него. Акаунтът е в социалната мрежа Фейсбук и се подвизава с името Рачков и добавка „политик“.

Димитър Рачков
Актьорът е бесен

„Моля докладвайте този профил във Фейсбук, който лъже от мое име и се опитва да краде пари от хората. Благодаря!, написа като призив Димитър Рачков. Той подкани всичките си последователи да му помогнат по-бързо да се оправи с хората, които ползват името му и го злепоставят.

По-наблюдателните обаче изобщо не са се вързали на измамата. Те са забелязали, че заглавната снимка на корицата е с бившата му изгора Мария Игнатова. За никого не е тайна, че двамата не са двойка от година.

За никого не е тайна, че към днешна дата Димитър Рачков изживява бурна любов със засуканата плеймейтка Анита Димитрова. Самият той, както обикновено не коментира и дума за личния си живот.
Анита обаче не спира да се хвали на приятелки, че е случила на мъж. Тя твърди, че никога не се е чувствала толкова щастлива, колкото е сега с него, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.