Димитър Рачков глези Анита с къща за 400 бона (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Димитър Рачков е изключително щедър към новата си половинка

Димитър Рачков е щедър към новата си половинка – моделката на „Плейбой“ Анита Димитрова. Знойната блондинка от Хасково, която е само на 21 години, вече живее на семейни начала с комика в затворения комплекс Мауинтин Вю Вилидж. Той се намира край езерото Панчарево.

Силиконката, която е само със седем години по-голяма от сина на Рачков, се шири заедно с него в просторна къща по американски стандарт. Тя е разположена на близо 300 квадрата и струва около 400 бона. Запознати разказват, че палатът на актьора бил обзаведен по последна мода. Той дори разполагал със свой басейн, където цяло лято Анита събирала тен, пише „Ретро“.

Любопитна подробност е, че с предишната си половинка Мария Игнатова Рачков живееше в абсолютно същия затворен комплекс. Те обаче обитаваха далеч по-скромно жилище – тристаен апартамент, в който премина бурната им 7-годишна любов.

И тогава въпросният имот бе собственост само на Господаря на ефира, който се отърва от него, след като с Мария Игнатова скъсаха окончателно. Тогава комикът продаде буквално на безценица апартамента, тъй като му напомнял за блондинката. Очевидно обаче любовта му към Анита му е помогнала да забрави бившата си.

Планинска вила

Освен това в момента Димитър Рачков строи и планинска вила за двамата в Еленския балкан, след като миналата година купи земя в близост до гората, а после дори предяви претенции към кмета на Елена, искайки от него общината да му асфалтира пътя до частната вила.

Димитър Рачков глези Анита с къща за 400 бона сн. hotarena.net

Димитър Рачков глези Анита с къща за 400 бона сн. hotarena.net

В светските среди се говори, че Анита е наясно с цветущото финансово състояние на един от най-богатите артисти у нас и именно това я поблазнило. А заслепеният от любов Димитър Рачков не щади средства, за да я прави щастлива, предават от hotarena.net. Комикът вече не крие любовта си към Анита. Само преди няколко дни той посрещна 48-мия си рожден ден заедно с Анита, със сина си и близки приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар