Йорданка Христова взима 7 бона за участие (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Йорданка Христова удари тавана с хонорара си

Йорданка Христова е ударила тавана с хонорара си. Справка на „Ретро“ с импресарската агенция, която урежда участията й, показва, че тя извива глас срещу точно 7 хиляди лева.

Поводът и събитието нямали значение. Цената не се променяла нито за фирмени партита, нито за сватби, кръщенета или юбилеи. За седемте бона Данчето изнасяла програма в рамките на час, час и половина, с почивка по средата.

Нейната колежка Силвия Кацарова прибира по 6500 лева на изява. Тя обаче води по-висок стандарт на живот от Христова, редовно си позволява скъпарски екскурзии до екзотични места, маркови тоалети и пластични интервенции при един от най-популярните хирурзи в Турция – доктор Мехмет Дилбер.

Кацарова се радва и на финансовата подкрепа на своя по-млад и успешен съпруг Любомир, който е сред милионерите в България. Иначе пенсията на 66-годишната звезда е едва 110 лева и се води социална заради ТЕЛК-а, който получила след операцията на крака си.

В дъното на класацията по хонорари е Маргарита Хранова. Нейната цена за 1-часова концертна програма е 5500 лева. Марги също не е от най-търсените, за сметка на по-младите имена в поп жанра. Тя пее основно по празници на градове и села и залага повече на семейния бизнес с мъжа й – картинг писта в София, за която навремето теглиха голям кредит и дори заложиха жилището си.

Хранова също взема ниска пенсия, след като през миналата година от Министерството на културата не й бе присъдено пожизнено възнаграждение за заслуги в размер на 700 лева, като мотивите им останаха мистерия и за самата певица.

Йорданка Христова извива глас срещу 7 хиляди лева сн. hotarena.net

Йорданка Христова извива глас срещу 7 хиляди лева сн. hotarena.net

Недостижим по хонорар сред мъжете от години е Васил Найденов, който обичайно прибира по 10 хиляди лева за двучасовото си шоу, а по големите празници като Коледа и Нова година цената му може да достигне 50 бона, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар