Хороскоп за 24 септември, четвъртък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван в „Марица“

Везни

Обръщайте внимание на малките неща в ежедневието си. Те ще ви помогнат да погледнете на сегашните си проблеми в перспектива, и да разберете, че ги преекспонирате. Отделете време само за почивка и се насладете на любимите си занимания.

Скорпион

Днес ще получите прекалено много информация, но се фокусирайте върху типа, който ще ви е най-полезен. Нямате нужда от драми или интриги. Има тема, която ви интересува, затова започнете проучването й. Нещо малко и неочаквано ще ви вдъхнови. Някой ще ви потърси за съвет – бъдете искрени.

Стрелец

Днес не прекалявайте с претенциите си и не се дразнете от критиката, която ще получите, за несвършена или зле организирана работа. Извадете си поука, а не предизвиквайте конфликт. Умората ви идва в повече, затова отделете време за повече почивка.

Козирог

Денят ви ще е изключително успешен. Въпреки това, няма да сте сигурни в действията си. Погледнете обективно на ситуацията, но не се сравнявайте с околните – проследете само вашият прогрес през годините. Ще знаете какво трябва да направите. Неочаквано обаждане ще промени настроението ви.

Водолей

Добре е днес да се дистанцирате от нервните и депресирани хора. Прекарайте повече време с тези, които имат ясна цел и са позитивно настроени. Можете да научите повече неща от тях. Ще получите интересно предложение. Парите засега ви стигат, но все пак прегледайте финансите си.

Риби

Важното днес е да не се водите от чуждото мнение. Има идея, за която сте развълнувани, но хората около вас не я споделят. Това не значи, че не ви подкрепят – просто, че не се съгласяват с вас. Отделете време само за себе си и обмислете някои бъдещи планове.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар